Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

458 commentaren van in totaal 458 beoordelingen
Service
Dhr. W. Peters (Rotterdam)
17/10/2018
8

Kom er al 21 jaar, dus 8 is een mooi cijfer. Alleen als de prijzen lager worden wordt de totale beleving beter, en dus ook het cijfer.

Verkoop
John Struijs (Zwijndrecht)
17/10/2018
10

Van begin tot aan de aflevering van de nieuwe auto mochten we een exelente service ervaren.

Service
Mevr. P. Maas (Rhoon)
17/10/2018
6

Het is dichtbij huis, dat is fijn. Je krijgt gratis een leenscooter mee, dat is prima service. Maar de prijzen zijn veel te hoog (2 nieuwe banden voor 475 euro!!!!) en er wordt geen moeite voor je gedaan om je als klant te behouden en de prijs omlaag te krijgen.Wel heeft de medewerker voorgesteld, als u de (extreem dure) reparatie wel bij ons laat doen, dan krijgt u de leenauto morgen gratis. Daar heb ik niks aan, want de scooter voldeed prima.

Service
Roy KJletter (Rotterdam)
17/10/2018
10

Goede vakmanschap.

Verkoop
Willem Knegt (Rotterdam)
17/10/2018
8

Tevreden over deze dealer.

Service
A Janssen (Rotterdam)
05/10/2018
0

Er is geen moment gedacht aan de klant zijn kosten maar aan het systeem De verantwoordelijke van de importeur is op geen enkele wijze aanspreekbaar in de GLAZEN kooi Goede communicatie van hoger hand naar de klant is RESPECT aan de goede KANT

Verkoop
John romunde (Rotterdam)
27/09/2018
10

Nog nooit

Service
L. Stocker (Rotterdam)
27/09/2018
9

Echte vakmensen, goede service en vriendelijk personeel.

Service
Mevr. B Kusters (Rotterdam)
27/09/2018
8

De auto word goed nagekeken en gerepareerd maar mag beter opgeleverd worden. De wachttijd bedraagt niet lang van een beurt of reparatie. De prijzen zijn niet schrikbarend (tot nu toe)

Service
c.v eijk (rotterdam)
24/09/2018
8

omdat ik al die jaren een goede indruk heb gehad bij deze dealer.

Service
Linda Boxem-Hartog (Oostvoorne)
19/09/2018
9

altijd een mooi aanbod van auto's en behulpzaam klantvriendelijk personeel. Onderhoud wordt altijd snel en vakkundig uitgevoerd.

Service
Henk Duivesteijn (Rotterdam)
13/09/2018
9

snel en goed geholpen en vriendelijk en kundig personeel

Verkoop
Mevr.Y.S.Bakker
12/09/2018
10

Vriendelijk en kundig personeel.

Verkoop
A.Broekhuizen (Barendrecht )
05/09/2018
10

Ben zeer goed geholpen en goed behandeld en was zeer duidelijk

Service
Arie van Eijsden (Rotterdam)
05/09/2018
10

Omdat ik sinds ik mijn Toyota daar gekocht heb daar altijd zeer goed en betrouwbaar maar ook altijd vriendelijk en vol begrip wordt geholpen

Verkoop
Claudia Bouter (Krimpen ad Lek)
05/09/2018
10

Goed

Service
Dhr. Briaire (Rotterdam)
05/09/2018
9

Prima zaak, goede service.

Service
Dhr.D.Ramdaras
05/09/2018
10

Louwman staat garant voor goede service. Wordt doelgericht en doelmatig gewerkt waarmee de klant zeer tevreden is.

Service
Ruud Warnaar (Capelle aan den IJssel)
05/09/2018
10

Ik wou dat er meer van dit soort dealers zijn. De dichtstbijzijnde voor mij is dealer in Ommoord Maar daar kom ik liever niet. Bij louwman weten ze wat klantvriendelijk is.

Service
Burgert Bloem (Rotterdam)
31/08/2018
10

Fijne behandeling met de aanschaf en goede aftersales.

Verkoop
dhr c.keegel (rotterdam)
29/08/2018
10

goede service ,vriendelijk personeel ,duidelijk overzicht

Verkoop
jos de waal (rotterdam)
24/08/2018
10

ik ben daar echt heel fijn geholpen

Service
Laura Slootweg (Rotterdam)
22/08/2018
10

Altijd goede service en je kan altijd snel langs komen als er iets aan de hand is.

Service
Peter de Wit (Rotterdam)
22/08/2018
10

Rij al 10 jaar probleemloos mijn Toyota. Perfect onderhoud voor goede prijs door deskundig en vriendelijk personeel.

Service
Dhr. J. Wesselink (Rotterdam)
15/08/2018
10

Uitstekende service, tijdens de werkzaamheden kreeg ik voor mijn vervoer, zonder kosten, een elektrische scooter te beschikking. Auto werd schoon afgeleverd.

Service
Dhr. Zevenbergen
15/08/2018
4

Ik heb in de loop van de middag mijn band afgegeven voor vervanging.Deze band was niet op voorraad maar zal er de volgende dag zijn.Als ik de volgende dag rond een uur of 4 binnenstap is die nog niet gereed.Ik zal gebeld worden werd mij gezegd.De dag erna om 10.00 uur er naar toe gereden en ja hoor de band was klaar voor montage. Alleen was ik niet gebeld !Ook vond ik het een vreemde opmerking, van degene die mij hielp, toen ik de band afgaf.U kunt ook naar Euromaster rijden, zei hij nadat hij mij gezegd had dat de band niet op voorraad was.

Service
Mw P van der Velde (Rotterdam)
15/08/2018
10

Ze geven goede service. Ik weet wat ik kan verwachten. Tevreden klant

Service
Mevrouw H. Stam (Rotterdam)
02/08/2018
6

Auto was niet klaar op de dag zelf. Morgen zal hij om 10.00 uur wel klaar zijn vlgs de receptie medewerker. OK.Ik moest de andere dag mijn telefoon uitschakelen vanwege een bezoek aan het ziekenhuis en ben om 12.00 uur gewoon naar de garage gegaan in de veronderstelling dat mijn auto wel klaar zou zijn. Tot 14.30 uur moeten wachten op een auto die al eerder klaar was gezien de map van de monteur op mijn voorruit. Dat bedoel ik met gebrekkige communicatie en niet alleen met de klant maar kennelijk ook onderling.

Service
M. Leendertse
18/07/2018
10

Nette behandeling goede planning naar wat mij uitkomt en vooraf overleg over wat nodig is en een juiste prijsopgave

Verkoop
Diana de Waal (Rotterdam)
17/07/2018
10

Goed geholpen. Filmpje van auto opgestuurd gekregen

Service
Daan pols (rotterdam)
11/07/2018
10

goede en vakkundige afwerking eerlijke uitleg

Service
Diana Wongso (Rotterdam)
09/07/2018
10

online afspraak ingeschoten die op een gegeven moment niet kon, maar een week later wel, enige minpunt dus en voor de rest alles soepel verlopen

Verkoop
Hans Helleman
27/06/2018
9

Klant vriendelijk, in de beurt waar ik woon, en Toyota is bekend van vroeger.

Service
I. Kabel (Barendrecht)
27/06/2018
10

Word er altijd prima geholpen, geen opmerkingen, prima zaak ????

Service
smits (barendrecht)
27/06/2018
8

bij een hoger cijfer, bestaat het gevaar dat men achterover gaat leunen,aandacht op service e.d. blijft nodig

Service
Arthur Hagens (Rotterdam)
20/06/2018
10

Laat verder niets te wensen over. Zeer tevreden.

Service
C Lodder (Poortugaa)
20/06/2018
10

Prima garage zeer vriendelijk

Service
Dhr. de Ridder (Rotterdam)
20/06/2018
8

Klantvriendelijke receptie, goede service en er werd op tijd verteld wat de kosten zouden worden. Thuis gebracht en opgehaald.

Verkoop
E. Vroom (Capelle aan den IJssel)
20/06/2018
10

men denkt mee en komt met oplossingen. Daar ik mijn eigen auto al verkocht had, werd er om de tijd te bekorten een Prius van een andere dealer naar Rotterdam gehaald. Tot die tijd werd mij kosteloos een leenauto verstrekt. De omgang is vriendelijk bereidwillig en cooparatief. Ik had voor Louwman al twee andere Toyota dealers in de buurt van Rotterdan bezocht. Daar heb ik die inzet voor de klant niet zo ervaren als bij Louwman.

Service
M. van Berkel
20/06/2018
10

Alles klopt bij dit bedrijf. De monteurs zijn geweldig. Twee Toyota's in onderhoud. Al dertig jaar klant.

Service
Portzgen (Barendrecht)
20/06/2018
10

Hu in garage erg goed, down loaded van navigate lost erg velvet geld

Service
Teun van der Lee (Barendrecht)
13/06/2018
8

Fijne garage met vakbekwame mensen. Weinig op aan te merken. Ik ben er ook nog steeds niet belazerd, wat voor mij heel belangrijk is.

Service
TMWH Geertsema (Barendrecht)
08/06/2018
10

zeer klant vriendelijk duidelijke uitleg over service beurt en de kosten en bij meer werk telefonisch contact. en een uitstekende service met haal en breng service

Service
Ilona
06/06/2018
8

Vriendelijk, vakkundig en duidelijk.

Service
Elly van der Maas (Barendrecht)
24/05/2018
10

Altijd correcte behandeling. Zeer klantvriendelijk

Service
F.H.Siegel (Rotterdam )
24/05/2018
3

De Balie komt op mij zeer Chaotisch en Hectisch over er straalt geen rust vanaf.De klant is Bijzaak geworden.

Service
Dhr. Walinga (Rotterdam)
17/05/2018
9

Prima dealer, goede service, vriendelijk personeel!

Service
J. Bijl (Rotterdam)
09/05/2018
9

Vakbekwaam personeel en goed uitgeruste reparatiewerkplaats. Telefonische bereikbaarheid onvoldoende

Service
Jan Hutjes
09/05/2018
9

Altijd goede service en vriendelijk

Service
Nico Staal (Barendrecht)
09/05/2018
2

Het niet uitvoeren van een reparatie en wel facturen is een vorm van oplichting. Zeker als je deze niet telefonisch meeneemt in je lijst met uit te voeren werkzaamheden. En dan 6 dagen later pas het geld terugstorten. Schandalig!

Service
Gerard Dirks (Barendrecht)
02/05/2018
10

Tevreden, heldere uitleg

Service
C. de Bruin (Rotterdam)
25/04/2018
10

Komen afspraken na

Service
Mw.Y.Bakker
25/04/2018
9

Vriendelijk en kundig personeel.

Verkoop
T Poort
25/04/2018
10

Goed service

Verkoop
Jo klop (Spijkenisse)
13/04/2018
9

Klein min puntje geen goede stekker voor de trekhaak gemonteerd west in plaats van jager auto vrijdags gebracht huur auto mee maar niet de zelfde dag klaar weekeinde met huur auto gereden

Verkoop
Daphnd (Schiedam o)
10/04/2018
10

Een fijne dealer, goede uitleg. Goed contact

Service
Autar (Rotterdam )
29/03/2018
9

Je wordt gelijk geholpen als het niet drukZe zijn geduldig en hebben een luisterd oor

Service
E. Aktan (Rotterdam)
28/03/2018
7

Ze hwbben qua service een 8 gekregen maar een aparte wachtkamer met concumptie en evt een tv is geen overbodige luxe tov andere dealers

Verkoop
Franklin (Zoetermeer )
28/03/2018
10

Very good car dealership

Service
Ger Jansen (Rotterdam)
21/03/2018
9

Goede info

Service
Anton Geenen (Rotterdam)
14/03/2018
9

Alles is zoals afgesproken uitgevoerd.

Service
Jan Oorebeek (3078 RC Rotterdam)
14/03/2018
9

Betrouwbare dealer.

Verkoop
Pim Smit (Rotterdam)
07/03/2018
8

Het merk Toyota is zeer sterk en dat komt tot uiting in de klantenservice en betrouwbaarheid. Belangrijk is wel dat er een ruim aanbod van showroommodellen is om de verschillende uitvoeringen te kunnen zien en beleven.

Service
Piet de Jong
28/02/2018
0

Redenen voor een 0:Werkzaamheden zijn slecht uitgevoerd; Onnodige werkzaamheden zijn uitgevoerd; Vieze en koude wachtruimte; Vieze toiletten; Lange wachttijden.

Service
Cees de Man (Rotterdam)
21/02/2018
8

Goede zaak, Al vele Toyota s gehad

Service
JM Stroosnijder (Rotterdam)
07/02/2018
10

Een prettige garage met vriendelijk personeel

Service
Mevr van leeuwen (Barendrecht)
07/02/2018
9

Ik kom al jaren bij louwman Rotterdam en ben heel erg tevreden!

Service
Arne Levin (Rotterdam)
29/01/2018
10

Alle werkzaamheden werden snel uitgevoerd en tot volle tevredenheid.

Service
Anoniem
28/12/2017
10

Omdat ze analyse hadden gemaakt over mij auto, vervolgens met mij telefonisch overlegt hoe en wat. Ik moest die dag werken in de middag dus vroeg ik of het rond 12 a 13 uur klaar kon zijn en het was om 12.30 uur klaar. Zo wat wil je nog meer als bestuurder.

Service
Anoniem
21/12/2017
8

goede service.

Service
Anoniem
06/12/2017
4

De oudere dame van de receptie was niet vriendelijk

Service
R. Zevenbergen (Rotterdam)
06/12/2017
8

Bekwaam en vriendelijk personeel wat zorgt voor rust.

Service
Robert Paul (Wateringen)
06/12/2017
9

Bij de vestiging van Toyota Rotterdam wordt ik altijd vriendelijk ontvangen en/of te woord gestaan, zo ook worden de reparaties/beurten correct uitgevoerd. Zelfs ook als er plotseling iets gebeurt en ik hierover bel, kan ik meestal direct terecht zodat het problem snel is verholpen. De auto wordt altijd netjes overhandigd, helaas wordt die niet meer gewassen, (dit gebeurde voorheen wel). Het enige commentaar wat ik heb is de wachtruimte, deze is ergens achteraf direct tussen de auto's, ik denk dat een ruimte met bv een glaswand op bv een centraler punt in de ruimte pretiger zou zijn voor de bezoekers.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, vooraf wordt er uitleg gegeven over de werkzaamheden, er wordt gebeld wanneer er extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd

Verkoop
Anoniem
29/11/2017
9

Ik ben heel goed geholpen bij Louwman. De verkoper was heel klantvriendelijk. Heeft zelfs foto's en een filmpje gestuurd van de nieuwe auto. Helaas bleek de oude auto schade te hebben. De verkoper heeft goed geholpen om alles goed op te lossen.

Service
Dhr C.a. Boogaard (Rotterdam)
29/11/2017
8

Goede service en wordt correct te woord gestaan

Service
Ron Schoonderbeek (Rotterdam)
29/11/2017
8

Prima autobedrijf met goede service.

Service
Anoniem
23/11/2017
8

Vriendelijk, en werkzaamheden naar behoren uitgevoerd

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Bij louwman is de klant koning.

Service
f tappij Gielen (Barendrecht)
22/11/2017
5

Geen goede communicatie receptie/werkplaats

Service
Frans Burks (Rotterdam)
10/11/2017
8

goede service en voorlichting over het onderhoud .

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Jullie zijn goed

Verkoop
Peter Koot
01/11/2017
10

Klantvriendelijke en correcte behandeling en als leuk item bij het doorgeven dat onze auto er was een video waarop de auto stond erg leuk

Service
Henk Duivesteijn (Rotterdam)
27/10/2017
9

Uitstekende service, vriendelijk personeel en houden je prima op de hoogte van de voortgang

Verkoop
H.Rijsdijk. (barendrecht)
27/10/2017
8

goede service klantvriendelijk ..

Service
S. Tholenaar (Rotterdam)
25/10/2017
8

Zeer tevreden over uitvoering onderhoudsbeurt van mijn 11 jaar oude toyota: snel en een nette prijs. Wachtruimte heeft een krantje en koffie, maar is wel wat aan de kille kant. Daarnaast mag het voor mij de service iets minder zakelijk/minder formeel. Verder zeer tevreden en kom volgend jaar weer terug.

Verkoop
Vd Berg (Berkel en Rodenrijs )
25/10/2017
10

Vanaf het moment van binnenkomst tot het moment van vertrek door Osman heel goed op de hoogte gehouden. Na aflevering nog even informeren of alles naar wens is is een kleine moeite maar als klant heel erg prettig!

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Goede service en klantgericht

Service
Dhr. H. van der Weele (Rotterdam)
18/10/2017
9

Prima.

Service
Anoniem
12/10/2017
10

Vriendelijk personeel, wordt goed geholpen. Geen klachten.

Service
Anoniem
11/10/2017
5

Wanneer de auto na lichte schade reparatie & een 6 jaar of 30.000 beurt in garage is geweest verwacht ik de auto stofvrij van binnen en geen gebruik sporen aan de buiten kant Van de binnen kant heb ik een melding gemaakt U vraag er om vandaar mijn mening Het is altijd een koe in z'n kont kijken

Verkoop
jos de Waal (rotterdam)
04/10/2017
9

alles perfect afgehandeld en zeer vriendelijke verkopers

Service
Anoniem
27/09/2017
9

Vriendelijk en kundig personeel.

Verkoop
Dhr.S.koesal (Rotterdam)
27/09/2017
10

Klant vriendelijk vanaf begin tot aflevering van mijn Toyota CHR.

Verkoop
Anoniem
20/09/2017
9

Klantvriendelijk, geen opdringerige verkoper en snelle beantwoording van vragen via email

Service
Anoniem
13/09/2017
9

heel fijn bedrijf. vriendelijke mensen. behulpzaam.

Service
M.V
07/09/2017
9

Afspraak op tijd, afwijkingen werden op tijd en duidelijk doorgegeven ,ook de daarbij behorende kosten, De tijd dat de auto gereed was is goed doorgegeven. Hij was schoon. en vooral een vriendelijke receptie.

Verkoop
Mevrouw van Halderen (Capelle aan den IJssel)
06/09/2017
10

Ruime showroom met vrijwel alle gangbare modellen van Toyota. Professionele verkoper die adviseert en niets opdringt. Goede verdere afhandeling. Kortom een dealer waar ik graag naar toe ga.

Verkoop
Susanna Jansen (Rotterdam)
31/08/2017
10

Zeer klantvriendelijk, gelijkheid en zeer duidelijk. Ik had totaal geen idee hoe alles werkte. Men heeft alles goed uitgelegd aan mij. Zeer prettig ervaren.

Service
Arie van Eijsden (Rotterdam)
23/08/2017
10

Ik ben sinds de aankoop van mijn Toyota Aygo bij Louwman Rotterdam zeer tevreden over de Service en de Onderhoud die ik krijg bij deze dealerZeer vakkundig en betrouwbaar en altijd vriendelijk

Service
pim Smit (Rotterdam)
23/08/2017
10

Gewoon een vakkundig en vriendelijk team.

Service
F. van Doeland (Rotterdam)
21/08/2017
10

Langdurige ervaring met diverse auto's c.q.modellen, zowel lease als particulier, is altijd naar tevredenheid geweest.

Verkoop
Anoniem
17/08/2017
9

vriendelijke verkopers goed geholpen met een duidelijke uitleg.

Verkoop
Anoniem
17/08/2017
10

Klantvriendelijk en snelle service

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
10

Prima service en oprechte klantvriendelijkheid

Service
Dhr. B.Bloem (Rotterdam)
16/08/2017
10

Alles prima afgehandeld. Geen klachten.

Service
Robert.H.Rongen (Barendrecht)
16/08/2017
10

Zeer vriendelijke medewerkers. auto wordt heel goed onderhouden. Kosten van de onderhoudsbeurten worden goed besproken zodat ik nooit voor onverwachte verrassingen kom te staan. Heb b.v. advies gekregen om de remschijven bij de volgende beurt te laten inspecteren i.v.m. "leeftijd" van de schijven. Men neemt de tijd om een leek op gebied van autotechniek etc. toch uitleg te geven m.b.t. een reparatie.

Verkoop
Weijts (Rotterdam )
08/08/2017
10

Aardig en behulpzaam personeel!

Service
Michel Romijn (Rotterdam (Lemsterhoek))
02/08/2017
9

eerlijke dealer en werkplaats, goede behandeling door de mensen daar, de auto word weer keurig schoon afgeleverd ondanks de grote drukte die men er ervaarde die dag, gewoon heel erg goed in mijn ogen. Ik ben een tevreden klant.

Service
Anoniem
26/07/2017
8

Ik ervaar de omgang met de klant als zeer klantgericht!

Verkoop
Anoniem
24/07/2017
8

Service gericht, transparant

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Alles is oké alleen bij de receptie kan het wel beter contact met klant is soms kortaf niet allemaal

Verkoop
Mevr. Gomes (Rotterdam)
20/07/2017
9

Uitstekende service! De verkoopadviseur had duidelijk kennis van zaken, veel geduld en altijd bereid mijn vragen te beantwoorden. Het verkoopproces was heel transparant en mijn verwachtingen zijn waar gemaakt.

Service
Anoniem
13/07/2017
10

Tevreden en zeer vriendelijk geholpen. Op de hoogte gesteld van de bevindingen, adviezen en prijzen van het onderhoud.
Daarnaast was het ook een warme dag, dus het koude flesje water was ook zeer welkom. :)

Service
Anoniem
13/07/2017
9

omdat ik tevreden ben met de overall service van deze dealer

Service
Bert Boogaard (Barendrecht)
13/07/2017
8

Het personeel is ter zake deskundig en klantvriendelijk.

Service
Anoniem
12/07/2017
10

Ik ben een zeer tevreden klant van deze nette uitziende dealer , ze helpen je snel , zoeken alles voor je uit als je vragen hebt kan je ze altijd stellen en zoeken ze het uit en,krijg je netjes een telefoontje en ze zijn zeer klantvriendelijk en proberen altijd tijd te maken en geven een goede uitleg over de gedane zaken aan de auto en over de factuur.

Verkoop
Arthur Hagens (Rotterdam)
05/07/2017
10

Geweldige verkoper, spontaan, vriendelijk, zeer vakbekwaam, niet commercieel dit laatste is bij mij goed bevallen. Je hebt het gevoel als je weggaat iets gekocht te hebben wat bij je past.

Verkoop
Mevr. H. Vaasen (Rotterdam)
05/07/2017
10

Mooie garage met vriendelijk, enthousiaste, klantvriendelijk personeel en goede service.

Verkoop
Dhr. J. de Neijs
30/06/2017
9

Ontvangst en vriendelijkheid.

Service
Nico Meininger
30/06/2017
8

nette service luisteren goed

Service
Anoniem
22/06/2017
8

Over het geheel doen zij hun best

Verkoop
Anoniem
21/06/2017
10

De verkoper is bekwaam en vriendelijk.is overal duidelijk in.

Verkoop
Kors Kaptein (Barendrecht)
21/06/2017
10

Zoals u hebt kunnen constateren uit de beantwoording van voorgaande vragen,zijn wij uiterst tevreden.Als Louman uit zijn jasje groeid komt dat door uiterst tevreden klanten.Zo doorgaan.

Verkoop
Anoniem
19/06/2017
10

Hij was heel goed oprecht en klantvriendelijkheid ,lief en overtuigend

Verkoop
Anoniem
15/06/2017
10

Vanaf het moment van binnenkomst werd ik heel netjes geholpen. Geduldig werden al m'n vragen beantwoord, en ook latere vragen werden snel afgehandeld. Ik kijk er zeer tevreden op terug!

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
4

Een gloed nieuwe Toyota Aygo die op 15 mei 2017 is gekocht toont gebreken. De auto is niet te herstellen op dit moment en het is de vraag of het hersteld kan worden. De verkoper reageerd selectief op email en lijkt geen contact met mij op te zoeken.
Nu is er een probleem ontstaan, aangezien de nieuwe auto niet te herstellen is. Ik word weggestuurd met een defecte schokkerig auto.

Service
dhr.tamminga jan (3079el rotterdam)
07/06/2017
9

minder verdienen zij niet

Service
Anoniem
31/05/2017
8

Afspraak via de pc pluspunt,klantvriendelijke behandeling aan de balie,duidelijke uitleg over mijn vragen, telefonisch geinformeerd dat er meer kosten waren en of ik dat uit wilde laten voeren,bericht gehad uw wagen is klaar,schoon opgeleverd.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Vriendelijk en vakbekwaam personeel

Service
Henk Versteeg (Rotterdam Oud-IJsselmonde)
31/05/2017
9

Kennis van zaken!

Verkoop
Anoniem
29/05/2017
9

Omdat ik goed en vriendelijk geholpen ben.

Service
Aad van Straten (Rotterdam-Zuid )
24/05/2017
9

Goede behandeling zowel technisch als ook klantvriendelijk.

Service
Anoniem
24/05/2017
8

Een correcte afhandeling en goede service, klantvriendelijk.

Service
Koen van Tigchelhoven (Rotterdam)
17/05/2017
8

goede service alleen de afspraak plannen dit jaar was minder van kwaliteit

Verkoop
M.M. Vuik van Klaveren (Rotterdam)
12/05/2017
9

Goede service, alles netjes geregeld.

Service
B Nobakht (Rotterdam)
11/05/2017
10

Easy communication, and great support.

Service
Anoniem
10/05/2017
8

omdat ik een tevreden toyota rijder ben en in al die jaren goed ben geholpen bij louwman rotterdam

Verkoop
Dhr Ploegman
10/05/2017
10

zeer vriendelijk en keurig geholpen.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Omdat het een goeie Toyota dealer is

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Aardig en kundig personeel.

Service
Arne Levin (Rotterdam)
03/05/2017
10

Werkzaamheden waren goed uitgevoerd, maar wel wat erg pittig geprijsd.

Service
Anoniem
02/05/2017
8

Mijn auto was altijd in goede handen bij Louwman Rotterdam. Ik werd volledig ingelicht wat er moest gebeuren met de auto wat ik altijd als zeer positief heb ervaren.

Verkoop
John Klein (Oud-Beijerland)
26/04/2017
8

goede service, klantvriendelijk, meedenkend, flexibel, kundig

Service
mevrouw B Rintjema (Sliedrecht)
26/04/2017
10

goede service en word netjes geholpen ben altijd tevreden

Service
Anoniem
20/04/2017
9

een tevreden Toyota rijder

Service
Wim Hoek (Ooltgensplaat)
19/04/2017
8

VRIENDELIJK EN DUIDELIJK

Verkoop
Anoniem
12/04/2017
9

verkopers zijn niet aandringerig en geven klanten de ruimte om na te denken, gelukkig niet gespamd of continue gebeld inzake geamaakte offerte

Service
Anoniem
12/04/2017
10

De klantvriendelijkheid, het mee-denken en luisteren naar de klant, en dit niet een keer, maar telkens weer, laat mij dit cijfer geven.

Verkoop
Anoniem
05/04/2017
10

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam, ook de medewerkers die niet direct mijn gesprekspartner zijn. Topbedrijf!

Service
C.Berkhout (Rotterdam)
29/03/2017
8

Prima bedrijf technisch zeer goed en betrouwbaar.

Service
W.H.Jeijsman (Rotterdam)
29/03/2017
9

Geheel volgens afspraak geholpen, door vriendelijk personeel. Werkzaamheden ook de garantie waren uitstekend uitgevoerd.

Service
Anoniem
23/03/2017
7

dealer in de buurt, goed bereikbaar, ook telefonisch
kon snel een afspraak maken en de dag van het onderhoud was de auto ook weer snel gereed

Service
J.M. Dubbelt
23/03/2017
10

+/- 13 jaar een tevreden klant.

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Netjes en beleefd
Alles volgens afspraak
Werd wel een discussie gevoerd door het personeel over uitlenen van auto's. Was frustratie over. Moet je niet doen waar klanten bij staan
Deden wel hun best om het op te lossen

Verkoop
Dhr. Metehan Simitci (Rotterdam)
16/03/2017
10

Warmhartig ontvangen en zeer goede voor- tijdens- en naservice.

Verkoop
Anoniem
13/03/2017
10

De medewerkers denken mee en komen zeer vertrouwd over.
Niet opdringerig en rustig in de benadering.

Service
Dhr. G. Bakker (Barendrecht)
13/03/2017
9

In alle opzichten - technisch, service, contact - een fijne garage om klant bij te zijn. Niet voor niets al zo'n 18 jaar.

Verkoop
Unal canpolat (Rotterdam)
09/03/2017
10

Hij was alles goed uitgelegd. Hij jeeft alles goed georganiseert

Service
Anoniem
08/03/2017
9

Fijn bedrijf, denken met je mee, prettig personeel, niet opdringerig, komen er al jaren.

Service
J.Marijnissen (Rotterdam zuid)
01/03/2017
8

de goede plek in de stad op zuid

Service
Anoniem
24/02/2017
8

ik word daar vriendelijk en goed geholpen

Verkoop
Dhr. L.Aliet (Hendrik Ido Ambacht)
23/02/2017
8

Een fijn bedrijf wat vertrouwen uitstraalt naar de klant, dus waar de klant nog koning is.

Service
Anoniem
22/02/2017
9

Ik ben goed geholpen door Toyota Rotterdam. Ik had een extra autosleutel nodig en deze was snel bezorgd en ingelezen. Voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw en het personeel was vriendelijk. Gemaakte afspraken zijn nagekomen en de kosten vielen mee.

Service
J.N.Haanstra (Barendrecht)
22/02/2017
9

Correct,vriendelijk en behulpzaam

Service
Mevr. M. Kokje (Rotterdam)
22/02/2017
8

vriendelijke mensen en zorgen dat de auto in orde is

Service
Dhr. S. Wijgerse (Barendrecht)
20/02/2017
5

personeel is niet voldoende in staat om zich in de klant te verdiepen. maakt verkeerde factuur en laat werkzaamheden uitvoeren welke niet afgesproken zijn. geeft een prijs op voor reparatie welke onder garantie valt.

Verkoop
wjhb geertsema (rotterdam)
20/02/2017
10

vriendelijk netjes goed contact leuk filmpje van nieuwe auto goede uitleg auto

Verkoop
eylem yavuz (rotterdam)
15/02/2017
10

Ik ben goed geholpen.duidelijke goed service.kon op elk tijdstip komen wanneer ik wilde.

Verkoop
Peter Lussenburg (Rotterdam)
09/12/2016
10

Vanaf het moment dat ik de showroom binnenkwam om te zoeken naar een nieuwe auto tot en met de aflevering werd ik perfect geholpen.

Service
Anoniem
30/11/2016
10

Een goede dealer. Duidelijk en correct in de afgesproken reparatie,s.

Service
Margriet May
14/11/2016
9

Er wordt goed naar de klant geluisterd. Wat niet kan, wordt eerlijk gecommuniceerd. En er wordt mee gedacht met de klant. Een correcte en klantvriendelijke houding.

Service
Anoniem
10/11/2016
1

Ik ben het vrtrouwen kwijt ivm mankementen die niet waar bleken te zijn

Service
Aad Vuik (Rotterdam)
12/10/2016
10

goede service, een klein probleem wordt gelijk verholpen.

Service
Dhr. C. Kalis (Barendrecht)
28/09/2016
9

Het is gewoon een prima bedrijf. Sinds 9 jaar ben ik daar klant en ben altijd tot volle tevredenheid geholpen.

Service
Fred den Rooijen (Rotterdam)
15/09/2016
10

Duidelijkheid vooraf, de airco werkt perfect met deze extreme hitte (bij mijn vorige dealers werd er wel de prijs berekend maar heeft nooit zo goed gewerkt)

Service
Peter Lussenburg (Rotterdam)
12/09/2016
10

Vanaf het moment dat ik de showroom binnenkwam om te zoeken naar een nieuwe auto tot en met de aflevering werd ik perfect geholpen.

Service
Rob Tieman (Barendrecht)
07/09/2016
9

De service is uitstekend. Informatie wordt goed verstrekt. Leenauto beschikbaar. Reparaties prima uitgevoerd. Prettige sfeer.

Service
Thijs Huvermann (Rotterdam)
25/08/2016
10

De afspraken zijn precies op tijd .Ik heb een duidelijk overzicht gekregen van de kosten. Ik kreeg ruim op tijd een overzicht van andere gebreken met daaraan de volgende kosten. Uiteindelijk werd me de totale kosten verteld. Ik kreeg ruimte om te beslissen of ik dat wel wilde, wat er toe leidde dat ik de vervolg reparatie uit liet voeren. Het hele traject was duidelijk en de
auto was op de afgesproken tijd klaar.

Service
Anoniem
10/08/2016
9

zeer klantvriendelijk en een goede service

Service
Gerard Dirks (Barendrecht)
20/07/2016
10

Prima

Service
Jaap Haneveer (Rotterdam)
15/07/2016
9

ter zake kundig en vriendelijk.

Verkoop
H. van der Boor (Rotterdam)
14/07/2016
10

Prettige medewerkers. Goede voorlichting. Prettige afhandeling van het volledige verkoopproces

Service
Anoniem
06/07/2016
8

Goede dienstverlening. Beurten zijn wel prijzig

Service
Anoniem
01/07/2016
8

Service is vrij goed.

Service
Dhr.Olthoff (Rotterdam )
01/07/2016
8

De communicatie is duidelijk, vriendelijk, technisch onderbouwd en "to the point"
De controles en reparaties aan mijn Toyota worden uitgevoerd zoals gepland in het onderhoudsservice plan, bovendien worden tussentijdse problemen gesignaleerd en in overleg verholpen.
Kortom de service die een ieder wilt hebben.

Verkoop
C. Oskam (rotterdam)
29/06/2016
10

Wordt altijd naar volle tevredenheid geholpen.

Service
Mevr A M de Visser (Barendrecht )
22/06/2016
10

Goede service. Prettig personeel en niet geheel onbelangrijk, mijn auto wordt bij deze dealer in topconditie gehouden

Service
Anoniem
15/06/2016
10

De dealer is altijd heel zorgzaam en behulpzaam; je wordt altijd direct tewoord gestaan, ze houden zich aan de afspraken, ze zijn voorspelbaar en betrouwbaar. En het mooiste is nog, dat ze de auto (ongevraagd) van binnen en buiten schoon gepoetst en gewassen opleveren!

Service
Anoniem
15/06/2016
8

telefonische bereikbaarheid

Service
Corrie de Bruin (Rotterdam)
08/06/2016
10

Het personeel kent je bij naam en weet in welke auto je rijdt

Service
Dhr A.Thijen (Rotterdam)
08/06/2016
8

Betrouwbaar

Service
Hr C.F. Voogt (Vlaardingen)
08/06/2016
7

Zie antwoorden hier voor. De dealer hoeft niet maar mag wel contact met mij opnemen. Fijn dat ik een auto mee kreeg

Service
Anoniem
02/06/2016
9

Ik respecteer de vriendelijkheid waarmee men wordt ontvangen en het meedenken naar mogelijkheden. De werkplaats is altijd bereid om even tussendoor de bandenspanning te controleren en ik wordt altijd vriendelijk behandeld.

Verkoop
mvr aj schultz-berben (Barendrecht )
02/06/2016
10

Goede uitleg zeer klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
26/05/2016
10

goede service , klantvriendelijk

Service
Dhr. B.Bloem (Rotterdam)
25/05/2016
10

Alles zoals het hoort te gaan.

Service
J. Hutjes (Barendrecht)
25/05/2016
9

Al vele jaren tot grote tevredenheid klant.

Service
Anoniem
18/05/2016
9

Goede en deskundige service. Zoals dat bij Toyota hoort.
De electrische scooter die ik kosteloos als vervangend vervoer kon gebruiken maakte het helemaal af. Keurig.

Service
Anoniem
11/05/2016
9

Ben al jaren te vrede over de manier waarop ik er behandeld word

Verkoop
M. Nobel (Rotterdam)
11/05/2016
10

Wordt altijd prima geholpen en te woord gestaan.
Of dat nu op afspraak is of onaangekondigd.

Service
C.Berkhout (Rotterdam)
20/04/2016
8

Grote kennis ,vriendelijke ontvangst, betrouwbaar en voelt alles prettig aan.

Service
R.J.Roomer (Barendrecht)
20/04/2016
8

Vriendelijke receptie , kennis van zaken , goede service

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Vriendelijk, kundig én eerlijk personeel

Verkoop
Anoniem
11/04/2016
9

verkoper geeft prima klantvriendelijke behandeling

Verkoop
A.de Jong (Rotterdam)
06/04/2016
9

Zeer prettig en zeer voorkomend personeel uk ben zeer voorkomend en correct behandeld

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Betrouebaar

Service
Anoniem
31/03/2016
7

Alles in ogenschouw nemend is een 7 voor ons de juiste score

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
10

Alles prima

Service
John van der Gaag (Rotterdam)
30/03/2016
9

Goede service, vriendelijk personeel

Service
Cees Kooij (Dordrecht)
23/03/2016
10

uitstekende service, een zeer prettige en persoonlijke benadering gedurende meer dan 20 jaar

Service
kees de Haan (rotterdam)
23/03/2016
8

Volmaakt wordt c.q. is niemand.Dus ook bij Toyota in Ijsselmonde gaat weleens iets niet zoals de berijder graag zou willen. Dat weet je .
Toch geef ik een 8 want het is altijd een genoegen om bij hen langs te gaan.Nooit is iets teveel.

Service
Anoniem
21/03/2016
8

gewoon tevreden

Service
Sijmen Wijgerse (Barendrecht)
15/03/2016
10

Zeer klantvriendelijke benadering en een duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden met de daarbij behorende prijs.

Service
Anoniem
09/03/2016
8

goed en betrouwbaar bedrijf, correct personeel

Verkoop
Anoniem
09/03/2016
9

Behulpzaam en to the point

Service
Jos Monster (Barendrecht)
09/03/2016
9

Goede service en denken goed mee. Heb 2 auto's daar gekocht en in onderhoud.

Service
P. Ubas (Rotterdam)
09/03/2016
8

Goede, zeer correcte behandeling

Service
Dhr. J.N.Haanstra (Barendrecht)
03/03/2016
9

geode sevice, uitleg en behandeling

Service
Anoniem
02/03/2016
7

Ik heb een 7 gegeven omdat service altijd beter kan.
Ik heb als reden opgegeven dat ik het jammer vind dat men
1 geen vervangende auto kosteloos aanbied
2 indien een reparatie langer duurt dan gepland (is wel over gebeld) dat men ook uit zichzelf geen vervangend vervoer aanbied.
Tevens is men er nu na drie keer achter wat een door mij aangegeven klacht is.

Service
Anoniem
02/03/2016
9

goede service vriendelijk personeel, goede uitleg als je iets te vragen hebt over het onderhoud en de rekening.

Verkoop
B v/d Laan (Rhoon)
17/02/2016
10

Goed bedrijf. Erg vriendelijk personeel, vooral op de werkplaats.

Service
Dhr. R. van Vliet (Rotterdam)
10/02/2016
10

Fantastisch klantvriendelijke service en afspraken worden netjes nagekomen!

Service
Aart van Zevenbergen (Rotterdam)
03/02/2016
9

Betrouwbaar en deskundige dealer. Houdt zich aan de afspraak en de afgelopen jaren heb ik geen onaangename verrassingen gehad. Jammer dat er bij slecht weer ook alleen met ruilfietsen wordt gewerkt anders had het een 10 geweest.

Service
Dhr. D.L. Beljaars (Barendrecht)
03/02/2016
9

Ik heb in mijn leven het meest Toyota gereden. Sinds ik in Barendrecht woon, kom ik bij Toyota Dealer Louwman (voorheen De Blaak). Ik word er altijd prima behandeld.

Service
Anoniem
28/01/2016
9

Vriendelijke mensen en goede aflevering van de auto

Verkoop
Anoniem
27/01/2016
9

Goede service, nette behandeling van klanten, duidelijk in afspraken, er wordt duidelijk en goed gecommuniceerd in geval van calamiteiten, geldig voor afdeling verkoop, magazijn en werkplaats.

Service
C de Man (Rotterdam)
27/01/2016
8

Goede dealer

Service
Anoniem
25/01/2016
9

Erg tevreden over alle diensten bij dit bedrijf.

Verkoop
M. Dekker (Ridderkerk)
25/01/2016
9

Uitstekend geholpen door zeer vriendelijke verkoper. De verkoper nam alle tijd voor ons. Ook bij aflevering werd ons de werking duidelijk uitgelegd. Wij zouden zeker deze dealer aanraden bij andere.

Service
Coby Burggraaf (Rotterdam )
20/01/2016
10

Zowel aan de balie correcte benadering. Altijd overleg vooraf over kosten en duur van de uit te voeren reparatie.

Verkoop
Anoniem
15/01/2016
9

Vlotte, vriendelijke afhandeling. Niks mis mee.

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
10

In alle jaren dat ik bij deze dealer kom hebben zij mij nooit teleurgesteld, ze staan altijd voor je klaar dat geldt voor zowel de verkoop als voor de werkplaats. ---- Top Dealer ----

Service
Anoniem
13/01/2016
9

Bij de receptie en werkplaats voel ik me op mijn gemak. In de wachtruimte veel minder

Service
Dhr. Jan Van Vliet (Barenrecht )
06/01/2016
10

Klantvriendelijkheid en Service

Verkoop
Els Kleijn (Rotterdam)
06/01/2016
10

Hier werken fijne mensen , die mij altijd goed advies geven , zowel in de showroom als in de werkplaats en het magazijn en de mensen van de receptie , helemaal TOP.

Service
A.B.Boot (Zuid Beijerland)
04/01/2016
10

Behulpzaam personeel, vakkundig onderlegd.

Service
Hans Bruinsma (Barendrecht)
04/01/2016
10

goede prijs kwalitijd

Service
A.Willemstein (Barendrecht)
30/12/2015
7

idem

Service
Henk Bender (Capelle aan den IJssel)
23/12/2015
9

Ik beoordeel de dealer met een 9, omdat ik vind dat je er altijd uitermate correct wordt behandeld en tevens gezien wordt als een "oude bekende" én... met een 9 blijft er nog een beetje ruimte voor de toekomst!

Service
jan de jong (rotterdam)
23/12/2015
10

ben altijd naar behoren behandeld

Verkoop
Anoniem
16/12/2015
8

Deze dealer was ons reeds bekent, in de buurt, en goede service.

Service
Leen Voortman (Rotterdam)
14/12/2015
9

De kennis en service zijn groot en heel goed.

Service
Mw. Tineke van der Kolk (Barendrecht)
14/12/2015
9

Prima service, heel aardig en vakkundig en vrolijk personeel. Bijna leuk om naar de garage te gaan!

Service
Anoniem
09/12/2015
8

De werkplaats is oké maar bij de receptie / administratie mag wel eens wat aan gedaan worden het is nml voor de 3e keer dat er een betalingsherinnering krijgen terwijl er betaald is ter plaatse

Service
DF Tappij Gielen (Barendrecht)
02/12/2015
6

Matige en onvolledige communicatie receptie/werkplaats.

Service
Anoniem
30/11/2015
10

Prima service

Verkoop
E. Miegielsen (Middelharnis)
26/11/2015
10

Vriendelijk personeel, goede service en duidelijke uitleg over de auto.
Ook heb ik veel advies gekregen bij het samenstellen van de auto.

Service
Anoniem
19/11/2015
9

Vanwege de goede service heb ik deze beoordeling gegeven.

Service
Anoniem
19/11/2015
9

betrouwbaar en deskundig

Service
Anoniem
11/11/2015
8

Ik ben zeer tevreden over de verleende service

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
10

Goede informatie , snelle services

Service
Mevr. Kabel (Barendrecht)
11/11/2015
9

Had ook een 10 kunnen zijn. Zeer tevrede, geen op of aanmerkingen.

Verkoop
Addy en Sjaak Blaak (Numansdorp)
05/11/2015
10

Afspraak gemaakt en werden direct geholpen. Geen opdringerige verkoper. Vriendelijk en behulpzaam. Niets is te veel.
Leenwagen was geen probleem ondanks dat de verzekeringsperiode van 10 dagen al was verlopen.

Service
Anoniem
05/11/2015
9

zeer goed

Service
Anoniem
04/11/2015
9

Alles is goed gegaan. De informatie, klantcontact en beantwoorden van vragen.

Verkoop
jans klomp (rotterdam)
04/11/2015
10

Ben meer dan tevreden ,ben zo leuk geholpen ,het ophalen van de auto was heel leuk gedaan door de verkoper .

Service
Anoniem
28/10/2015
9

ik altijd goed word geholpen, het duidelijk is voor mij. Kom hier al zo lang nog geen problemen gehad.

Service
j.m. van neck (rotterdam)
15/10/2015
9

alles wordt goed verzorgd en je wordt op de hoogte gehouden van e.v.t. extra kosten
auto blijft schoon en leveren hem perfect af
je kunt alles vragen
je wordt echt als klant behandeld en niet als een nummer

Service
Anoniem
12/10/2015
7

Goede Service & vriendelijkheid

Service
Daan pols (rotterdam)
12/10/2015
10

woord altijd eerlijk en goed behandeld

Service
Evert C. van Beek (Rotterdam)
12/10/2015
8

Bij vragen over, of melden van problemen wordt er serieus gekeken naar een oplossing zonder het gevoel te krijgen van niet serieus genomen te worden. Er komt een helder en duidelijk antwoord.
Tussentijds even naar de Garage voor oliecontrole of een defecte lamp? Er is altijd tijd, je wordt met een glimlach geholpen en verlaat tevreden het pand.

Service
Mevr. M. Hasaart (Ridderkerk)
12/10/2015
10

Ik word daar altijd uiterst correct en vakkundig geholpen.

Service
Anoniem
07/10/2015
10

Goede service, niets op aan te merken.

Service
Fred den Rooijen (Rotterdam)
30/09/2015
10

Deze dealer is een verademing vergeleken met mijn vorige Toyota dealers gedurende 11 jaar.

Service
An de waard (rotterdam)
28/09/2015
9

het is nu onze vijfde keer dat wij een toyota hebben gekocht bij dealer de blaak nu (louwman) .Dit naar alle tevredenheid en de service die we ontvangen. Mocht ik in de toekomst denken om de auto in te ruilen voor een andere , dan zou ik zeker eerst bij deze dealer langs gaan.

Service
Anoniem
21/09/2015
10

Zoals altijd ervoeren wij de service als zeer aangenaam en deskundig. In dit geval bleken wij in Rotterdam-Centrum, na ergens even geparkeerd te hebben staan, een lekke achterband te hebben. Bij De Blaak werden wij gelijk geholpen.

Service
Anoniem
21/09/2015
10

Staat altijd voor ons klaar. Professionals zowel bij receptie, magazijn als werkplaats.

Service
Teun van der Lee (Barendrecht)
16/09/2015
8

Lekker laagdrempelig, korte wachttijden, prettig personeel en goede service.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
9

Klantvriendelijkheid, behulpzaamheid uitleg nieuwe toyota was uitstekend.

Service
Anoniem
11/09/2015
7

Gedateerde showroom, weinig uitstraling, geen leuke en gezellige wachtruimte om lang op de reparatie van de auto te wachten, personeel mag wat enthousiaster en klantvriendelijker overkomen.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
10

Goede voorlichting betreffende mogelijkheden en correcte vriendelijk verkoper

Service
G.van Verre (Rotterdam)
11/09/2015
8

8 is een mooi cijfer

Verkoop
Jos van der Meer (Strijen)
11/09/2015
9

Vriendelijk, geïnteresseerd en ivm de nagekomen afspraken.

Service
Anoniem
26/08/2015
9

betrouwbaar bedrijf, goede service, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
19/08/2015
8

kwaliteit en service zijn goed en betrouwbaar.

Verkoop
Wim Reynierse (Rotterdam)
19/08/2015
10

Vriendelijke verkopers, uitleg etc. duidelijk, goede ontvangst
aflevering auto correct verkoper nam de tijd voor je om alles uit te leggen. FANTASTIES

Service
J.Klein (Barendrecht)
17/08/2015
10

Ik heb alleen maar positieve ervaringen bij deze dealer.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Duidelijke uitleg betreffende de benodigde reparaties.

Verkoop
Anoniem
13/08/2015
10

Vriendelijke en persoonlijke aandacht. Goede uitleg van de mogelijkheden van de autu. Alles in het werk gesteld om de auto vóór onze vakantie afgeleverd te krijgen inclusief aanvraag kenteken en pechhulp, zodat we alle papieren op tijd binnen hadden.

Verkoop
Anoniem
05/08/2015
9

Waarschijnlijk is niet alles meegeleverd wat de leasemaatschappij wel wenst. Bijv gevarendriehoek ed. De contactpersoon heeft op een email hierover geantwoord dit na te zoeken. Daarom net niet een 10.

Verkoop
Gerard Dirks (Barendrecht)
05/08/2015
10

Prima service, en bij aankoop slotkoersen werden deze gelijk gemonteerd, prima

Service
Anoniem
03/08/2015
8

klantvriendelijk; prettige communicatie; laat duidelijk de kosten vooraf weten en houdt zich aan deze afspraken.

Service
Anoniem
29/07/2015
9

Er valt altijd wel iets te verbeteren. Daarom een 9.

Service
Anoniem
29/07/2015
9

Een heel prettige en eerlijke dealer, waar je geen nummer bent.

Service
Anoniem
29/07/2015
10

zeer goede service en zeer deskundig personeel en zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
22/07/2015
9

Zeer service gericht, vriendelijk personeel, geen onzin verhalen, goede afspraken te maken die nagekomen worden

Service
Anoniem
22/07/2015
10

duidelijke afspraken,vriendelijke mensen.kortom prima service.

Service
Anoniem
22/07/2015
10

Goede dienstverlening, meedenken en vriendelijk

Service
Anoniem
22/07/2015
9

De werkplaatschef heeft kennis van historie van voertuig en benaderd de klant persoonlijk om mee te denken over uit te voeren werkzaamheden als deze buiten de afgesproken kosten vallen.
Ik kwam niet onverwacht zonder vervoer te zitten en kreeg mijn auto mooi schoon terug.

Service
C. de Jong (rotterdam)
22/07/2015
10

Goede afspraken over brengen van de auto en het lenen van een fiets. Thuis netjes gebeld over de extra werkzaamheden en daarna gebeld dat de auto klaar was.

Service
Hr Voogt (Vlaardingen)
22/07/2015
8

Netjes gewrkt. Voor de eerste keer bij deze dealer en miste een koffieapparaten in de wachtruimte. Positief er was wel WiFi.

Service
Joop Verschoor (Rotterdam)
22/07/2015
9

De beoordeling met een 9 voor het bedrijf is gebaseerd op :
de grote deskundigheid, de communicatie, de klantvriendelijkheid, de presentatie en het vertrouwen.

Service
Anoniem
16/07/2015
9

Verwerking, behandeling en punctualiteit zijn perfect, parkeergelegenheid en fysieke bereikbaarheid kunnen beter.

Service
Anoniem
16/07/2015
10

omdat ik heel tevreden ben.

Service
Han Rijlaarsdam (Rozenburg)
08/07/2015
8

als showroom en verkoopfaciliteiten voor Toyota wat duidelijker en minder "compact" waren, had ik graag een 9 gegeven.

Service
Anoniem
25/06/2015
9

De service is goed. het personeel is vriendelijk.afspraken worden nagekomen.de auto wordt keurig schoon weer afgeleverd.

Service
Anoniem
24/06/2015
9

ik ben zeer tevreden met deze dealer wordt er goed geholpen

Service
RJ Bor (Rotterdam)
24/06/2015
8

Ik ben zéér tevreden over mijn garage omdat ik bij vragen of problemen altijd snel geholpen wordt en afspraken voor een onderhoudsbeurt altijd op korte termijn kunnen worden gemaakt. Verder kan ik wegens de gratis Wifi doorwerken tijdens een onderhoudsbeurt en ontvang ook nog eens gratis koffie! Mijn garage houdt zich ook altijd aan de opgegeven tijden die een onderhoudsbeurt zal gaan duren en krijg de auto schoon terug!

Service
Michael (Denhaag)
18/06/2015
9

Goede service en vriendelijk personeel word netjesoverlegt en mn auto was snel klaar helenaal tevreden

Service
Anoniem
17/06/2015
9

ben zeer tevrede

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Altijd prettig ontvangen, alle vragen worden naar tevredenheid behandeld. Later kent men de klant nog.

Verkoop
Dhr E. Visser (Barendrecht)
17/06/2015
8

Prima service, alle tijd, en goede prijzen.
Men kent alle klanten .

Service
Jan Oorebeek (Rotterdam)
17/06/2015
9

Klantvriendelijk, deskundig advies, uitstekende reparatie en onderhoudsbeurten, adequaat optreden met de medewerkers bij calamiteiten........kortom een garage waar je graag terugkomt

Service
Jan van Twist (Rotterdam)
17/06/2015
8

goede reparatie uitleg en begeleiding

Service
L Roos (Barendrecht )
17/06/2015
10

Ontvangst goede service

Service
Anoniem
27/05/2015
9

Goede service

Service
Johanna Paay (Rotterdam)
26/05/2015
7

De kosten aan mijn Aygo zijn in het verleden best hoog geweest en ik dit was niet bespreekbaar met dealer
alle kosten waren voor mij.
In mijn ogen kinderziektes die veel Aygo's vertonen.

Service
aad de jong (rotterdam)
13/05/2015
7

een 7 is een goed cijfer om wijzigingen op door te voeren.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Keurig personeel. Professionele behandeling. Zo wil ik als klant behandeld worden.

Service
Mevr. M. Van wijngaarden (Rotterdam)
13/05/2015
10

Vriendelijk, bekwaam personeel

Service
Anoniem
06/05/2015
9

Keurig personeel. Professionele behandeling. Zo wil ik als klant behandeld worden.

Service
Mevr. M. Van wijngaarden (Rotterdam)
06/05/2015
10

Vriendelijk, bekwaam personeel

Service
Anoniem
29/04/2015
6

Alerter op de klant reageren....bellen niet zoals was afgesproken als er een nieuwe rav4 binnen zou zijn(okt/nov2014) onderdeel niet aanwezig...ook geen moeite doen om het binnen te halen daar wij de andere dag n Frankrijk vertrekken voor een langere periode...doet ons aan het denken zetten om een dealer in onze buurt te gaan nemen...hadden altijd goede ervaringen ...nu helaas minder..

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Klantvriendelijk en goede service

Service
Arne Levin (Rotterdam)
29/04/2015
9

Ik word altijd snel en correct geholpen bij mijn garage

Service
Henk Bender (Capelle aan den IJssel)
29/04/2015
10

De totale "bemanning" van receptie, werkplaats en showroom is er altijd voor de klant!

Service
J. Hutjes (Barendrecht)
29/04/2015
9

Zoals altijd zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel

Service
C. Sinterniklaas (Rotterdam)
09/04/2015
10

duidelijke, correcte afspraken te maken en gemaakt. Prijsopgave klopt of tijdig geinformeerd over meerkosten. Vriendelijk personeel. Vakmanschap.

Service
Anoniem
07/04/2015
9

Prima service, altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen bij servicebeurten en andere gelegenheden. Zijn op de hoogte van de (wensen van de) klanten. Eventuele opmerkingen/klachten worden ook naar tevredenheid afgehandeld. Betrouwbaar adres voor alles wat met mijn Toyota te maken heeft.

Service
dhr. W. van Brakel (Rotterdam)
07/04/2015
10

Betrouwbare en correcte dealer
Altijd bereid tussendoor iets extra's te doen: mijn fietsendrager bevestigen en er weer afhalen

Service
Anoniem
01/04/2015
8

Nette behandeling, aardige mensen en mijn vragen worden meestal gelijk beantwoordt

Service
Dhr. E. Aktan (Rotterdam)
31/03/2015
8

Ik ben goed geholpen en de juiste adviezen meegekregen. De werkzaamheden die er noodzakelijk waren werden eerst keurig netjes met mij overlegd dus geen spookrekeningen achteraf.

Service
Anoniem
30/03/2015
10

Mijn auto is al 10 jaar bij De Blaak in onderhoud en heb hier geen klachten over.
De behandeling, zowel werkplaats als receptie, is altijd correct.

Service
Cees Kooij (Dordrecht)
30/03/2015
10

Service is perfect, personeel is zeer gemotiveerd,vriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
23/03/2015
8

Snelle service, een belletje over een onderdeel wat wel of niet vervangen zou worden, feedback over wat er is gedaan en de auto is gewassen en gezogen afgeleverd.

Service
Anoniem
18/03/2015
9

Goede service en uitleg van de kosten

Service
Dhr D.W. de Neef (Barendrecht)
16/03/2015
8

Kan altijd beter

Service
Dhr. M.de Laat (Rotterdam)
12/03/2015
10

Alles gaat op de afgesproken tijd en het prettig wachten in de show room.

Service
Robert Paul (Wateringen)
05/03/2015
8

Nog maar kort ervaring bij deze dealer/merk, dus toekomst/meerdere bezoeken zal aangeven of het cijfer hoger of lager wordt.

Service
Anoniem
04/03/2015
9

Fijne garage, komen afspraken na en vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
C de man (Rotterdam)
04/03/2015
8

Prima dealer, aardige mensen wordt goed geholpen

Verkoop
Dhr. D. Dijksman (Rotterdam)
04/03/2015
10

Echt een Top Dealer, altijd even correct en vriendelijk

Service
Anoniem
25/02/2015
10

Ok

Service
Anoniem
18/02/2015
10

prima service

Service
Hans Stroosnijder (Rotterdam)
18/02/2015
10

Aardige mensen en voor mijn gevoel betaal ik nooit teveel plus een super service ook wat betrefd het magazijn niet te vergeten.

Service
K.W. van der Waarde (Barendrecht)
18/02/2015
8

In al die jaren dat ik mijn auto laat nakijken en een beurt laat geven ben ik uiterst te spreken over de behandeling hiervan, maar ik blijf toch nog steeds zitten met een naar gevoel dat beide voorschokbrekers 2 jaar terug vervangen moesten worden n.a.v. een krakend geluid wat een flinke som geld heeft gekost en dat het kraken met regelmaat terug komt waarna er een inspuiting komt wat de garage zelf een noodgreep noemt.

Service
Tineke van der Kolk (Barendrecht)
12/02/2015
9

zeer tevreden over alles

Service
mw triel (rotterdam)
11/02/2015
9

zeer vriendelijk en komt afspraken na

Service
Anoniem
05/02/2015
9

Vriendelijke, klant- en servicegerichte medewerkers (zij bepalen de kwaliteit van de dealer)

Service
Dhr.C.M. de Haan (Rotterdam)
04/02/2015
8

korrektheid,vriendelijkheid, souplesse, nooit zeuren maar altijd vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
28/01/2015
10

Mijn echtgenote en ik rijden beide een Toyota en zijn zeer tevreden over de service (klantvriendelijkheid, efficiency, pro activiteit enz.) van Toyota De Blaak Rotterdam.

Service
Bert Boogaard (Barendrecht)
28/01/2015
8

Vakkudigheid, klantvriendelijkheid en servicegericht.

Service
J.J.deKreij (Rhoon)
28/01/2015
9

service goed

Service
Mevr. A.M.E. Mos (Rotterdam)
28/01/2015
10

Ik ben in alle opzichten super tevreden over mijn dealer: de totale bejegening is klantvriendelijk, eerlijk, professioneel en vakkundig!

Service
Anoniem
22/01/2015
9

zeer vriendelijke gasten en alles wordt netjes uitgelegd als er iets aan de auto gedaan moet worden dik tevreden

Service
Ed Spuij (Rotterdam)
21/01/2015
10

Ik vorig jaar mijn 2eToyota gekocht .
Nu een Auris Ts Hybride een hele fijne auto.

Verkoop
Dhr. J. Van Vliet (barendrecht )
06/01/2015
10

Ik heb 8 jaar geleden ook een Toyota aygo gekocht toen was ik ook op en top tevreden ,was een andere vriendelijke verkoper .

Service
Anoniem
24/12/2014
9

de service is goed. een 10 zou te hoog zijn want dan kan het niet beter.
Personeel is vriendelijk .

Service
G.A. Bakker (Barendrecht)
18/12/2014
10

Prima service, al jarenlang.

Verkoop
Fred van Manen. (Spijkenisse)
17/12/2014
10

goede uitleg, anders koop ik niet voor de tweede keer bij deze dealer.

Service
dHr. J.G. de Graaff (Barendrecht)
03/12/2014
10

komt afspraken na, tevens altijd een " klantvriendelijke " ontvangst en... niet onbelangrijk: (indien van toepassing) een goede kop koffie (of anders) in de wachtruimte.

Service
Mevr.A.j.heerdink-steur (Rotterdam)
03/12/2014
10

De service en voorlichting was uitstekend. Ik ben erg tevreden.

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Altijd: vriendelijk, betrouwbaar en vakkundig advies

Service
Frans de Mooij (Noordgouwe)
02/12/2014
9

vriendelijk, meedenkend en netjes.

Service
P. de Wit (Rotterdam)
02/12/2014
10

Bedrijf heeft een nette uitstraling. Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Gemaakte afspraken goed en op tijd nagekomen.

Service
J.Isendoorn (Barendrecht)
01/12/2014
8

goede en vriendelijke benadering

Verkoop
E de Bloois (Rotterdam)
12/11/2014
10

altijd goede service en advies

Service
Anoniem
28/10/2014
9

betrouwbaar, klant vriendelijk, makkelijk benaderbaar

Service
Mevr.A.den Heijer (Rotterdam)
28/10/2014
8

Personeel en service is prima in orde

Service
Anoniem
27/10/2014
8

klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
27/10/2014
9

Afspraken worden nagekomen en men is zeer klantvriendelijk

Verkoop
Ingrid Kabel (Barendrecht)
21/10/2014
10

Ik kom er al voor mijn 2e auto en ik vind het een prettige zaak. Allemaal vriendelijke mensen, ook in de werkplaats ��. Dus over ca weer 3 jaar ga ik er weer heen en natuurlijk tussen door, voor het onderhoud .

Service
W.Houben (Rotterdam)
21/10/2014
8

kan eenvoudig communiceren met de monteur, dat vind ik bijzonder belangrijk

Service
Joop Verschoor (Rotterdam)
16/10/2014
9

Garage Toyota de Blaak is een voorbeeld van een blakend en modern autobedrijf!

Verkoop
Anneke Roedolf (Sliedrecht)
15/10/2014
10

De zeer prettige, klantvriendelijke en professionele houding van Ronald Fabrie heeft mij doen besluiten bij hem een andere auto te kopen en niet bij een andere Toyota-dealer. Dikke pluim!

Service
Claudia buster (spijkenisse)
15/10/2014
9

De mensen verstaan hun vak en zijn zeer vriendelijk

Service
Anoniem
14/10/2014
8

goede service, snelle reactie

Service
Daan Pols (Rotterdam)
14/10/2014
10

goede service snelle afwerking altijd vriendelijk koffie is altijd beschikbaar met het krantje erbij
goede uitleg bij eventuele reparatie en een goede prijsopgave die altijd klopt

Service
dhr. C. Kalis (Barendrecht)
14/10/2014
8

goed bedrijf.

Service
Anoniem
08/10/2014
10

Goede uitleg over de uit te voeren reparaties. Klachten worden snel verholpen. De mensen zijn heel vriendelijk en staan je geduldig te woord bij eventuele vragen over de auto en dat is echt wel fijn, want als a-technische klant kun je wel eens vreemde vragen stellen over de techniek van de auto. De kosten van de onderhoudsbeurten zijn duidelijk aangegeven en volgens mij niet hoger dan bij andere merken. Ik ben heel tevreden met de Toyota Yaris.

Service
Anoniem
08/10/2014
9

Prima service, aardig personeel, nette omgeving.

Service
Anoniem
08/10/2014
7

Ik ben tevreden over de service en de dienstverlening.

Service
michael scheenloop (Denhaag)
08/10/2014
10

zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid dent met klant mee en levert kwaliteit

Verkoop
B.T. de Jong (Rotterdam)
07/10/2014
10

stiptheid, correct, behulpzaam

Service
mevr. M. Hasaart (Ridderkerk)
07/10/2014
10

Ik heb mijn auto daar gekocht. Kom daar altijd voor de servicebeurten, APK-keuringen enz. Het is een dealer met een uitstekende werkplaats met deskundige medewerkers, die altijd uiterst correct, behulpzaam en vriendelijk zijn.

Service
Anoniem
03/10/2014
9

prettig contact

Service
Mevr. Baris (Rotterdam)
03/10/2014
9

Vriendelijk en eerlijk personeel, servicegericht en info vooraf.

Service
Anoniem
02/10/2014
9

Vriendelijk, servicegericht. Ik kreeg gratis een leenauto omdat de apk uitliep (er moest een extra onderdeel worden vervangen

Service
Anoniem
01/10/2014
9

Prima garage, goede en duidelijke afspraken, gunstige garagetarieven.

Service
Anoniem
29/09/2014
8

ben tevreden hoef geen toelichting

Service
Anoniem
29/09/2014
8

Alles goed voor elkaar, auto gereinigd

Verkoop
Lisa Wansink (Rotterdam)
29/09/2014
10

verkoper was zeer klantvriendelijk en hulpvaardig de man verdiend een pluim !

Service
Dhr. J.P.E. Folst (Rotterdam)
25/09/2014
9

Kom reeds jaren bij de dealer - altijd alles in orde

Verkoop
Anoniem
24/09/2014
10

Alles was goed en helder geregeld geen druk of we al besloten hadden om te te kopen rustige uitleg en mogelijkheden besproken kortom plezierig te woord gestaan

Service
Anoniem
23/09/2014
9

klantvriendelijk!!!!

Service
Errol Weegman (Rotterdam)
23/09/2014
8

koffiecorner waren bij de prullenbak veel fruitvliegjes. was geen netjes gezicht.

Service
Alexander Schretzmeijer (Rotterdam)
19/09/2014
9

Vorige keer een probleem gehad en keurig opgelost, en de service die ik kreeg was ook top.

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Alle is netjes geregeld

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
8

Vakkundig en professionele verkoper

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
10

klantvriendelijk, behulpzaam, dienstbaar, informatief

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Alles zoals afgesproken. prima werkplek om te wachten met koffie en wifi.
sneller klaar dan ik had verwacht.
auto ook nog eens gewassen.

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
9

in het verleden diverse nieuwe auto gekocht bij de Blaak

Service
Jan Littel (Nieuwerkerk aan den IJssel.)
19/09/2014
10

DIT LIJKT MIJ DUIDELIJK, ZEER GOEDE SERVICE EN EEN JUISTE BEHANDELING NAAR DE KLANT TOE.
GAAT ZO DOOR MENSEN.

Service
Jan Viola (Rotterdam)
19/09/2014
9

de mensen weten wie ik ben en laten dat ook blijken. Vakdeskundigheid, vriendelijkheid en willen graag helpen om het de klant naar de zin te maken.

Service
W.T.Lanser. (Barendrecht)
19/09/2014
9

Was oorspronkelijk wel tevreden over de kwaliteit van de werkzaamheden maar minder over de communicatie.Daar heb ik mij over beklaagd en dat heeft een geweldige reactie opgeleverd.Werd n.l uitgenodigd om tijdens een kop koffie mijn kritiek te uiten wat op een bijzondere prettige manier verliep,de rest is eigenlijk geschiedenis want het contact is nu optimaal en al geruime tijd inmiddels.Een uitvloeisel van dat gesprek was o.a een technische inspectie van de auto waarbij ik alle soort vragen kon stellen zoals :hoe ik onderweg een lamp zou kunnen vervangen,daar was ik behoorlijk van onder de indruk van zo'n geweldige reactie.

Service
Anoniem
11/09/2014
10

Geweldig

Service
Evert C. van Beek (Rotterdam)
10/09/2014
8

klant krijgt het gevoel dat hij de enige klant is, nooit gezeur van 'ja maar', maar gewoon 'we gaan het oplossen'. Komt u maar langs, heeft u vervoer nodig?
Bereidheid tot beantwoorden van vragen.

Service
Anoniem
09/09/2014
8

ik geef nooit een 10 weg

Service
Anoniem
08/09/2014
8

Een 8 is verdiend een 10 moet worden verdiend ik heb altijd het gevoel dat er toch geld in het laatje moet komen er worden altijd wel dingetjes gevonden ik kom er al jaaaaren en nog nooit bleef het bij alleen een beurt en apk.
Ik beschuldig niemand,maar ja he.

Verkoop
G.van Verre (Rotterdam)
08/09/2014
9

correcte behandeling en de afspraken zijn altijd op het juiste tijdstip
zoals afgesproken

Service
mevr. van wettum dalessi (capelle a/d ijssel)
03/09/2014
8

omdat ik erg tevreden ben en alles keurig word uitgevoerd in overleg.

Service
Peter van der Velde (Rotterdam)
03/09/2014
9

goede service

Service
Willemans (barendrecht)
01/09/2014
10

leveren goed werk, zijn behulpzaam, vriendelijk, oprecht.

Verkoop
Anoniem
26/08/2014
10

perfecte dealer met zeer deskundige verkopers

Service
Anoniem
26/08/2014
8

klantvriendelijk, vlotte afhandeling

Service
Anoniem
26/08/2014
9

Vertrouwen

Verkoop
Anoniem
25/08/2014
9

Goede service, en uileg auto.

Service
Anoniem
21/08/2014
8

Goede, snelle en correcte service

Service
J. Timmers (Rotterdam.)
20/08/2014
9

Ik ken deze dealer al vele jaren en heb altijd heel betrouwbare vlotte vriendelijke service gehad.
Bij de voorlaatste controle kreeg ik de auto zelfs ongevraagd van binnen gepoetst terug.
Dank daarvoor! Het is weer een auto om trots op te zijn!
mvg JT

Verkoop
Pieter Kristalijn (rotterdam)
20/08/2014
10

goed ontvangen en correct behandeld

Service
Anoniem
19/08/2014
9

Geen klachten.

Service
Anoniem
18/08/2014
9

Service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
13/08/2014
9

Goede service, duidelijk en betrouwbaar

Service
Anoniem
11/08/2014
8

goede service en communicatie. vriendelijk personeel

Service
Dhr. M. van Egmond (Rotterdam)
06/08/2014
9

Klantvriendelijk

Service
Johannes Vooijs (Rotterdam)
06/08/2014
8

klimaatbeheersing in wachtruimte

Service
Anoniem
05/08/2014
10

Afspraak is gemaakt op wens van client, overleg is goed geweest, communicatie over vervanging van banden en wat reparaties was goed.
Toestemming werd gevraagd daarvoor en kosten werden vooraf gemeld.Service blijft gewaarborgd.

Verkoop
Dhr. R. Sewrattan
05/08/2014
10

Uitstekende service, prettige ontspannen sfeer, goede begeleiding na aankoop en goede nazorg

Service
Anoniem
29/07/2014
9

Een zeer deskundig team een vriendelijke ontvangst.

Verkoop
Mevr. J.van der Leden (Barendrecht)
29/07/2014
8

Zoals gezegd, netjes en correct.En de verkoper heeft het prima gedaan.

Service
Olthoff.J (Rotterdam )
29/07/2014
8

Duidelijk, klantvriendelijk en service staat hoog in het vaandel

Service
Anoniem
28/07/2014
10

vakbekwaam en vriendelijk van verkoper tot monteur

Service
Anoniem
25/07/2014
8

betrouwbaar en snel

Service
Anoniem
23/07/2014
7

Service en klantvriendelijkheid zijn prima,
ook de mogelijkheid van een leenfiets is prettig.
Ik vind de prijzen wel aan de dure kant.

Service
Marc de Wit (Heinenoord)
23/07/2014
7

Na het kopen van een destijds voor mij duurdere maar degelijkere auto, heb ik er inmiddels al het aankoopbedrag inzitten aan reparaties. Ik heb de auto dus 2x betaald. Ik ben dan ook zeer ontevreden over de betrouwbaarheid en hoge reparatiekosten van Toyota Nederland. Ik vind het tegen het asosociale aan. Ook dat er geheel niet wordt meegedacht ondanks dat ik prive keihard geraakt wordt door dit financiele fiasco. Alles wordt gewoon keihard doorberekend.

Service
Anoniem
16/07/2014
8

Goed bereikbaar op loop afstand van mijn woning.
Vakkundig en klant vriendelijk personeel.

Service
Henk Bender (Capelle aan den IJssel)
16/07/2014
9

SERVICE zoals het hoort: met hoofdletters!

Service
Anoniem
10/07/2014
8

Ik ben zeer tevreden. Ik heb alleen een keer een slecht ervaring gehad bij deze dealer, het was een kwestie van communicatie toen ik de auto kocht

Service
C. Iedema (Rotterdam)
10/07/2014
9

Zeer bekwamen mensen en zeer vriendelijk en beleefd

Verkoop
Anoniem
09/07/2014
9

een 10 is voor de meester.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

uitstekende service.

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
8

Goed geholpen, auto netjes afgeleverd en klein probleem met de auto ook netjes opgelost.

Service
Anoniem
08/07/2014
5

Dit jaar tweemaal auto gebracht twee keer niet te vreden.

Service
A.Thijen (Rotterdam)
08/07/2014
8

Nou goede service en ik vind Toyota een goed merk,weinig problemen en zo ik heb 1 keer een ander merk gehad dat doe ik nooit meer blijf vooralsnog gewoon Toyota rijden.

Service
Mevr A M de Visser (Barendrecht)
08/07/2014
10

Omdat ik altijd zeer correct, vriendelijk en met kennis van zaken word geholpen.

Service
Anoniem
01/07/2014
8

keurige behandeling en geen reden tot klagen

Service
Anoniem
30/06/2014
10

Alles was perfect.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

prettige ontvangst bij de receptie. Duidelijke uitleg over het onderhoud wat is uitgevoerd. Auto op tijd klaar zoals afgesproken.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Als gevolg van vriendelijkheid, correctheid en duidelijkheid

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
9

zeer plezierige ervaring, kennis en kunde qua personeel

Verkoop
J. L. Kriek (Sliedrecht)
26/06/2014
8

Prima ontvangst en uitleg.

Service
j.a.groenendaal (rotterdam)
26/06/2014
7

correcte behandeling // onderhoud goed uitgevoerd //

Verkoop
M. van Denderen (Hoofddorp)
26/06/2014
8

Klant- servicegericht met een persoonlijke inbreng, dit alles als zeer prettig ervaren.

Verkoop
Schmetz (Breijer Bouw en Installatie) (Kerkrade / Rotterdam)
26/06/2014
10

Heeft mij een leuke dag bezorgt met een paar verassingselementen erin. Was blij verrast toen ik naar huis mocht rijden met mijn nieuwe auto

Service
Teun van der Lee (Barendrecht)
26/06/2014
8

Zeer vriendelijk personeel en redelijk prijs/kwaliteit/verhouding

Verkoop
Anoniem
16/06/2014
8

Goede service

Service
C.M.J. Beljaars (Barendrecht)
13/06/2014
9

Het personeel is erg vriendelijk en voorkomend. De service is eveneens uitstekend.

Service
Anoniem
12/06/2014
8

Goede snelle service

Verkoop
Anoniem
12/06/2014
10

vriendelijk, deskundig, neemt de tijd

Service
Anoniem
12/06/2014
6

Ik krijg vaak het idee dat men alleen uit is op mijn geld. Ik heb weinig vertrouwen in hun objectiviteit

Service
Anoniem
12/06/2014
9

goede service

Verkoop